YUMI™ Brows -kulmien laminointi ei brow lift -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. Käsittelyn avulla saat kulmakarvoistasi huomattavasti pelkkää kestovärjäystä näyttävämmät.

Hoidossa ei ole kyse pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan brow lift on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminointi ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja kauniilta.

YUMI™Lashes -ripsien kestotaivutus eli lash lift- on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja kauniilta, ilman liimaa ja irto-osia.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes on samalla myös hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä.

YUMI™ Tint -kestovärjäys viimeistelee näyttävän katseesi ja saa silmäsi säihkymään, sillä ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.
 

YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein kun kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

YUMI™ Lashesin vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana. Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset.

YUMI™Lashes kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

 

  • Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
  • Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
  • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
  • Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Pieni Kauneuskamari toimii idyllisessä maalaistalossa keskellä maalaismaisemaa Mouhijärvellä, Sastamalassa.


Kotoisassa hoitolassa tarjoan sinulle ammattitaitoista kauneudenhoitoa huolella valituilla hoitotuotteilla. Teen ihania kasvohoitoja, kauniita geelilakkauksia, kestäviä ripisen ja kulmien värjäyksiä sekä perinteisiä jalkahoitoja.


Hemmotteluhetken itsellesi voit varata nettiajanvarauksesta tai soittamalla numerroon 045-270 1702 sekä sähköpostilla terhi(at)pienikauneuskamari.fi.


Tervetuloa hoitoihin!

Yumi™ tuotteet on kehitetty Ranskassa ja niiden kehitys pohjautuu vankkaan alan asiantuntemukseen ja tutkimukseen. Yumi™ haluaa tarjota käyttäjilleen parasta laatua ja siksi kaikkien Lashes, Brows, Nails sekä Feet tuotteiden valmistusprosessit ovat tarkkaan säänneltyjä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti.
Yumi™- tuotteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadunvarmistukseen ja -valvontaan. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.

Vuoden 2019 alussa, 4 vuoden tuotekehitystyön tuloksena lanseerattiin uusi versio Yumi™Lashes ripsikäsittelystä. Yumi™Lashes 2.0 versio läpäisi kaikki EU:n edellyttämät testit. EU:n säädösten mukaiset testit takaavat, että Yumi™-tuotteet ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa käyttäjilleen.

Kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

Lampistentie 36
38460 Sastamala
045 270 1702
terhi(at)pienikauneuskamari.fi