Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja kauniilta.

YUMI™Lashes -ripsien kestotaivutus eli lash lift- on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja kauniilta, ilman liimaa ja irto-osia.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes on samalla myös hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä.

YUMI™ Tint -kestovärjäys viimeistelee näyttävän katseesi ja saa silmäsi säihkymään, sillä ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.
 

YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein kun kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

YUMI™ Lashesin vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana. Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset.

YUMI™Lashes kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

 

  • Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
  • Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
  • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
  • Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.
Lampistentie 36
38460 Sastamala
045 270 1702
terhi(at)pienikauneuskamari.fi